Kvalitet/Miljø

Foto Fra Jespers Mobil 071 338X600Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestre garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

For vore kunder betyder det, at skulle malerarbejdet ikke leve op til det kunden og vi har aftalt, kan sagen indbringes for Danske Malermestres Garantiordning. Udvalget udnævner da en uvildig syns- og skønsmand der vurderer arbejdet. Får kunden medhold i klagen har vi forpligtet os til at udbedre arbejdet. Læs mere ved at trykke på M logoet ude til højre.

Det kræver et godt samarbejde blandt alle involverede parter på en byggeplads, at levere kvalitets arbejde til aftalt tidspunkt som lever op til kundens forventninger.

Derfor tager alle medarbejdere selvstændig del i og ansvar for både planlægning og udførelse af arbejdsopgaverne. Vi har også erfaret at det giver de bedste arbejdsvilkår for alle parter, både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Vi vægter kvalitet og finish meget højt. Alle svendene har en mangeårig og alsidig erfaring bag sig, hvilket kommer til udtryk i det færdige arbejde.

Vi bruger miljøvenlige svanemærkede produkter og vandbaserede malinger.


Maler Jesper
Smedevænget 6
9560 Hadsund

Tlf.: 9857 4915
Mobil: 2093 4915
CVR: 27582702
E-mail: mail@malerjesper.dk

Dm     Groen Smiley Mini


Maler Jesper · Smedevænget 6 · 9560 Hadsund · Tlf.: 9857 4915 · Mobil: 2093 4915 · E-mail: mail@malerjesper.dk
Design: OnlineMedier ApS