Hvem er vi

Med flere år i branchen kan du være sikker på at alt vores malerarbejde udføres i høj kvalitet.

Vi er ansvarlige dygtige håndværkere og gør alt for, at du ikke skal bemærke os mens vi er der. Alle dine ting behandles med stor respekt og vi passer på dine ting.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

Kontakt os for et uforpligtende og GRATIS tilbud.

Vi opkøbte tilbage i 2014 Arden Malerforretning og købte i december 2015 300 kvm. bygning på Smedevænget 6 i Hadsund. Denne bruges til lager og administration hvor vi er samlet et sted. Vi har før haft lager og administration der hjemme men i dag hvor virksomheden er vokset til 5 malersvende, en lærling, mig selv og min kone på kontoret er det godt at få skilt privat og virksomheden fra hinanden og denne bygning passer lige til formålet.

 

Hvad kan vi udføre

Vi tilbyder totalløsninger indenfor malerfaget. Malerarbejde i forbindelse med ny- og ombygning. Reparation og vedligeholdelse. Renoveringsarbejde.

Hvem er vi

Med flere år i branchen kan du være sikker på at alt vores malerarbejde udføres i høj kvalitet. Vi er ansvarlige dygtige håndværkere og gør alt for, at du ikke skal bemærke os mens vi er der.

Ring til Jesper

Du kan ringe til Jesper på tlf. 20 93 49 15, og få et uforpligtende tilbud.