Kvalitet & miljø

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestre garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

For vore kunder betyder det, at skulle malerarbejdet ikke leve op til det kunden og vi har aftalt, kan sagen indbringes for Danske Malermestres Garantiordning. Udvalget udnævner da en uvildig syns- og skønsmand der vurderer arbejdet. Får kunden medhold i klagen har vi forpligtet os til at udbedre arbejdet.

Det kræver et godt samarbejde blandt alle involverede parter på en byggeplads, at levere kvalitets arbejde til aftalt tidspunkt som lever op til kundens forventninger.

Derfor tager alle medarbejdere selvstændig del i og ansvar for både planlægning og udførelse af arbejdsopgaverne. Vi har også erfaret at det giver de bedste arbejdsvilkår for alle parter, både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Vi vægter kvalitet og finish meget højt. Alle svendene har en mangeårig og alsidig erfaring bag sig, hvilket kommer til udtryk i det færdige arbejde.

Vi bruger miljøvenlige svanemærkede produkter og vandbaserede malinger.

Hvad kan vi udføre

Vi tilbyder totalløsninger indenfor malerfaget. Malerarbejde i forbindelse med ny- og ombygning. Reparation og vedligeholdelse. Renoveringsarbejde.

Hvem er vi

Med flere år i branchen kan du være sikker på at alt vores malerarbejde udføres i høj kvalitet. Vi er ansvarlige dygtige håndværkere og gør alt for, at du ikke skal bemærke os mens vi er der.

Ring til Jesper

Du kan ringe til Jesper på tlf. 20 93 49 15, og få et uforpligtende tilbud.